Telefonsessioner

Herunder ser du 3 områder, jeg tilbyder personlig sparring inden for,  telefonJeg tilbyder 3 telefonsession-pakker, svarende til de tre områder, jeg oplever størst efterspørgsel inden for. Har du en problemstilling, der ikke er omfattet af produktpakkerne nedenfor, så send mig en email på mz@metteziegler.dk og lad os se, om der er basis for et samarbejde alligevel.

#1 Få hjælp til at definere dit rette job og sætte klare mål, så du kan få succes med din jobsøgning

En klassisk årsag til, at du enten sorteres fra eller lander i job, der ikke passer til dig, er, at du ikke har fået defineret dit rette job tilstrækkelig præcist og sat klare mål for din jobsøgning. Få hjælp til at definere dit rette job og sætte klare mål for din jobsøgning, så du kan få succes med din jobsøgning.

Telefonsession af op til 3 timers varighed, 2.995 kr.

#2 Få feedback på dit CV, så du kan opgradere det til et Killer-CV og få succes med din jobsøgning

Udover at bringe dig til samtale, sætter dit CV dagsordenen for job-interviewet og den videre proces. Dit CV er dit blueprint, og er det ikke formuleret specifikt og overbevisende op imod kravene i jobbet, vil recruiteren skulle bruge unødig tid på at finde hoved og hale i din baggrund. Og så er du i farezonen for at blive sorteret fra. Få hjælp til at ændre dit CV til et Killer-CV, så du kan få succes med din jobsøgning.

Telefonsession af op til 2 timers varighed, 1.995 kr.

#3 Få hjælp til forberedelse og træning af jobsamtaler, så du kan få succes med din jobsøgning

En vellykket jobsamtale er en ligeværdig dialog om kravene i jobbet og din motivation og baggrund for at løfte opgaverne. Mange begår den fejl i for høj grad at overlade styringen til intervieweren frem for selv at træde i karakter og give et relevant og overbevisende modspil. Få hjælp til at forberede og træne din performance, så du får succes med jobsamtalen.

Telefonsession af op til 2 timers varighed, 1.995 kr.

Praktisk

Sparring via telefon og email

Det er min erfaring, at et samarbejde over telefon og email giver det absolut bedste resultat frem for skærm og personligt møde, hvor der foregår alt muligt andet ved siden af selve emnet. Desuden giver telefonsessioner mindst muligt tidsforbrug og en høj grad af fleksibilitet. Før vi begynder et eventuelt samarbejde, har vi altid en kort indledende samtale (se nedenfor). Der får du også en fornemmelse af formen og vores kemi, før du beslutter dig.

Priser & Betaling

Prisen fremgår af hver enkelt produktpakke. Bliver vi enige om et samarbejde, sender jeg dig en faktura til betaling forud for vores aftale. Alle priser er inklusive 25% moms.

En uforpligtende samtale

Send mig en email på mz@metteziegler.dk, så vi kan aftale tid for en kort indledende samtale om, hvad du har brug for, og om der er basis for et samarbejde. Samtalen er uden beregning.