Udvalgte testimonials

Right Job System™ Mette Ziegler

“Hej Mette
Se nedenstående svar på en uopfordret ansøgning. Kan man blive andet end glad? De svar, jeg modtager på mine ansøgninger, viser igen og igen, at forløbet med dig helt sikkert er pengene værd.
Hilsen Søs

“Kære Søs
Kort og godt, dette er den bedste ansøgning med CV, jeg har set.
Vi ansætter desværre ikke i øjeblikket, men jeg ville næsten ønske, vi gjorde, for så ville jeg helt sikkert kalde dig til samtale.
Det er også sådan, at det meste af vores administration ligger i hovedkvarteret i København, så selv om vi søgte, tvivler jeg på, at du ville være interesseret.
Men jeg vil kalde din ansøgning og ikke mindst dit CV intet mindre end genialt. Så jeg er overbevist om, at du hurtigt vil finde et nyt job.
Jeg vil ønske dig held og lykke med din fortsatte søgning.
Med venlig hilsen Adm. direktør (navn udeladt).”

Økonomichef, able nordic a/s

Right Job System™ Mette Ziegler

“Jeg har skrevet kontrakt på mit ønskejob, og jeg er super glad og lettet.

Jeg havde svært ved at få solgt mig selv godt nok i både CV og ansøgning og ved de jobsamtaler, jeg kom til.

Men det styrkede mig meget at lære, hvordan jeg skulle arbejde med mit CV og min ansøgning, og hvordan jeg skulle tænke i dybden over succeskriterierne i de job, jeg søgte.

Så jeg var virkelig godt forberedt på både samtaler og test, og jeg følte mig personligt robust, selvom samtalen og spørgsmålene ikke var helt, som jeg havde forberedt det i mit hoved. Jeg vidste, hvad mine kernebudskaber var, og derfor blev jeg ikke hylet ud af den.

Det har været fantastisk at have en professionel i ryggen. Det er guld værd at have kompetente kræfter med på sidelinjen.

Forløbet med Right Job System™ har været en rigtig positiv oplevelse.”

Scrum Master, MasterCard

Right Job System™ Mette Ziegler

“Du har været en kæmpe hjælp. Jeg har lyttet intenst til dine råd og kommentarer, og nu vil skæbnen, at jeg er blevet kontaktet og tilbudt et samarbejde inden for netop de to områder, som du tillagde allerstørst værdi i min fremadrettede søgen efter det rette job – tak Mette!

Så selvom jeg ikke turde tro på det til at begynde med, er jeg nu blevet tilbudt en fast stilling inden for mit gamle vidensfelt og inden for min absolutte spidskompetence. Og det endda i et super attraktivt setup i en fremsynet virksomhed, som jeg kan være stolt af at være en del af. Så alt i alt et meget fint resultat, takket være dig og din inspiration (og et par velmente spark i røven!)”

Global Sales Manager, Friday Home ApS

Right Job System™ Mette Ziegler

“Jeg har zigzagget en del i min karriere, så da jeg pludselig fik brug for et CV og for at præsentere mine erfaringer, så de bare til en vis grad fulgte en rød tråd, fik jeg brug for Mette Zieglers professionelle blik.

Mette holdt et skarpt fokus på den faglighed og de resultater, jeg har opnået i de stillinger, jeg har haft. Det gav mig overblik og god selvfølelse – og et Killer-CV.

Og hun coachede og pushede mig kritisk, konstruktivt og kærligt, og det var lige det, der skulle til. Mette får min varmeste anbefaling!”

Kommunikationsrådgiver

Right Job System™ Mette Ziegler

“Jeg har fået hjælp af Mette Ziegler to gange. Begge gange har jeg fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg har fået konkrete redskaber og nye perspektiver, som jeg tager med videre, og ikke mindst et nyt spændende job.

Mette har et stort kendskab til forskellige brancher og er en fantastisk sparringspartner og vejleder. Samtidig har hun et erfarent og empatisk blik for, hvad der er det rigtige job for lige netop dig.

Mit CV og min ansøgning har fået et løft, så det står knivskarpt. Mette har udfordret og inspireret mig på sprog og indhold med en ambition om, at kun det bedste var godt nok. Det kan være svært at se sig selv med arbejdsgivers øjne, og her giver hun ærlig og konstruktiv feedback.

Mette har en unik evne til både at give konkret vejledning om CV og ansøgning og samtidig være en nærværende, personlig coach. Jeg sætter stor pris på Mette og vil helt sikkert vende tilbage i fremtiden.”

Chefkonsulent, Vejdirektoratet

Right Job System™ Mette Ziegler

“Som forholdsvis nyuddannet og med kun egentligt job i bagagen var jeg klar til næste skridt.

Mette hjalp mig med at afklare, hvilke typer af job der kunne være interessante for mig. Jeg selv tænkte meget bredt, for jeg ville jo bare videre. Men sammen med Mette fandt jeg en rød tråd i de ting, jeg har beskæftiget mig med, både på jobbet, i mit uddannelsesforløb, i min interesse for natur og outdoor og i mit liv i det hele taget. Og jeg fik skrevet et Killer-CV.

I løbet af ganske kort tid landede jeg jobbet som Leder af Naturcenter Amager Strand, som er noget nær et drømmejob for mig.”

Leder, Naturcenter Amager Strand

Right Job System™ Mette Ziegler

“Mit coachingforløb hos Mette Ziegler har i bund og grund været afgørende for, at jeg nu er i job igen. Og endda et bedre job end det, jeg kom fra.

Gennem forløbet hjalp Mette mig til at få øje på mine egne styrker og svagheder i forhold til min jobsøgning. Det var en kæmpe lettelse for mig, da det blev klart, hvilke typer af job jeg skulle søge, og hvilke jeg skulle undgå. For det handlede ikke bare om “et job”, men også om, hvem jeg er som person, og hvilke job der kan få det bedste frem i mig.

Det er meget tydeligt, at Mette har en kæmpe erfaring med både rekruttering og karriererådgivning. Jeg fik en top professionel gennemgang af mit materiale, hvilket resulterede i et højt antal jobsamtaler. Og jeg fik et rigtig godt sæt værktøjer til at brænde igennem ved jobsamtalerne. Og det resulterede et, der er det helt rigtige for mig.

Jeg fik anbefalet Mette Ziegler af en god veninde, og jeg vil til enhver tid selv anbefale Mette til alle, der har brug for et boost til at komme videre og se sig selv i et nyt perspektiv.”

Kommunikationskonsulent, IST

Right Job System™ Mette Ziegler

“Da jeg henvendte mig til Mette Ziegler, var det på opfordring fra en kollega, som var blevet opsagt i samme fyringsrunde som jeg selv. Jeg var bitter og vred og henvendte mig kun, fordi det nu var en del af opsigelsespakken.

Den første samtale med Mette ændrede hele mit syn på situationen. Jeg gik fra at føle mig skrottet til at føle mig både dygtig, stærk og ressourcefyldt på bare én samtale. Jeg kunne pludselig se, at denne opsigelse også kunne være en positiv ændring for mig. Jeg kunne jo ende med at finde “drømmejobbet”.

Mette har en unik måde at coache på. Den er både personlig og professionel. Hendes indlevelse i min situation gjorde, at jeg først og fremmest ikke følte mig alene, og jeg fandt energi og kampgejst til at følge hendes professionelle vejledning. Og det gav pote. Jeg fandt jobbet. Samtidig føler jeg, at jeg har fået en sparringspartner, som både kan se, hvad jeg kan og vil – og meget vigtigt – også når jeg ikke selv kan se det. At møde Mette har betydet virkelig meget for mig. Hun er en person, som jeg tager med mig videre i livet.”

Indkøber, Filterteknik A/S

Right Job System™ Mette Ziegler

“Tatarklubben er et netværk af primære beslutningstagere inden for Marketing & Kommunikation af førende brands i Danmark.

Mette Ziegler leverede et inspirerende og autentisk indlæg i Tatarklubbens Karriereklub, hvor man kunne mærke, at hun har sig selv og sin person med hele vejen. Deltagerne var meget begejstrede.”

Stifter & Adm Direktør, DAWN

Right Job System™ Mette Ziegler

“Tusind tak Mette Ziegler, for dine rigtig gode input til os omkring vores CV’er.

Du holdt en fantastisk engageret præsentation, fuld af energi, og gav os nogle lidt anderledes budskaber, end dem vi har hørt fra mange andre. Dine input virkede super fornuftige på mig. Det er en af de bedste præsentationer, jeg har set i karriereklubben. Virkelig inspirerende. Ideen med at få mængder på ansøgningsmaskinen og få spidset USP’erne til var super brugbare. Og eksemplet med “at man liiige finder annoncen og søger og derefter render rundt og håber”, er virkelig godt ramt og meget klassisk. Alt i alt super super godt.”

Marketing and Communications Manager, DS Smith

Right Job System™ Mette Ziegler

“Jeg havde fornøjelsen at møde Mette Ziegler til et arrangement i Tatarklubbens Karriereklub, hvor hun gav et indlæg omkring jobsøgning.

Mette har en inspirerende måde at formidle et kompliceret budskab. Hun gør det på en enkel og let forståelig måde med simple og meget konkrete værktøjer at arbejde med i jobsøgningsprocessen.

Jeg ser frem til at se resultatet af de ændringer, som jeg selv foretager.”

CEO, WelcomeBob Group A/S